1  ZDAR, NITS TAIPEI
Taipeiský styl NITS se vynořil v intimní návaznosti na nejryzejší tradici chirurgie a současně jako něco vpravdě nového. Předkládá originální intelektuální i technické návody fyziologické operativy překračující přehrady zvyklostí, místy oslňující.

2  ZPŮSOBILOST
Ač hloubavé individuum, které je schopné spontánního rozhodnutí se pro NITS sympozium, se o sebe zajisté umí postarat, uveďme několik praktických rad:
Orientace / Ubytování / Stravování / Doprava

3  DĚJIŠTĚ
Sympozium proběhne v posluchárně 114 budovy A11. Hlavní vstup do areálu Univerzitního kampusu je naproti Obchodnímu centru Campus Square pod visutou lávkou pro pěší nad ulicí Netroufalky spojující oba komplexy. Na straně kampusu lávka vstupuje do budovy A22. Je možno zorientovat se na síti:
Univerzitni kampus Brno budova A11 poslucharna 114, ... anebo vyhledejte budovu A22 a potáhněte kurzorem myši od ní doprava...
Prakticky takto: ve prvním patře foyeru budovy A22 se dáte doprava, vejdete do spojovacího koridoru jednotlivých budov kampusu. V něm se dáte doleva. Vstup do budovy A11 se objeví po cca sto krocích v koridoru vlevo. Posluchárna 114 je v jejím přízemí. Šatna a sociální zařízení jsou k dispozici.

4  UBYTOVÁNÍ
Aparthotel Campea
na Studentské 1 je pohodlně dosažitelný pěšky. Výhodné je ubytování v některém z penzionů rozesetých podél Výstaviště BVV na ulici Hlinky. Jejich výhodou je pohodlné spojení trolejbusem č. 25 s areálem Univerzitního kampusu, který je ním dosažitelný za cca 15 minut. Jízdenka stojí 25 Kč.

5  STRAVOVÁNÍ
V areálu
Campus Square Brno jsou situovány restaurace Campus River a KFC.
Restauraci Campea
najdete na Netroufalkách 7; Restaurace Okruh Pub leží u Rybnické 75, to jest na trase trolejbusu č. 25. Restaurant Železná růže je na Hlinkách 48.

6  PŘÍCHOD / PŘÍJEZD
Z Aparthotelu Campea přijdete do areálu sympózia pěšky, z Hlinek anebo odjinud z města přijeďte trolejbusem č. 25 za patnáct minut, vystoupíte na zastávce Univerzitní kampus.
 Za taxík z města zaplatíte cca 200 Kč.

Je nám líto, ale parkování je (zatím) nedořešeno. Zvolíte-li navzdory tomu příjezd vlastním autem, hledejte parkovací místo na straně restaurace a hotelu
Campea... a do dějiště sympozia přijdete klidnou chůzí zhruba za čtvrthodinu.

7  SDÍLENÍ
Tešíme se na Vás v příjemném očekávání živé, ryzí, ostré, zvídavé, radostné a obohacující diskuse.